A3 d-Color MFP-series

Framstående prestanda med fokis på hållbarhet

Med introduktionen av det nya utbudet ”d-Color A3″ har Olivetti levererat ett komplett sortiment av produkter baserade på en gemensam filosofi och funktionalitet. Modellerna omfattar d-Color MF222PLUS, d-Color MF282PLUS, d-Color MF362PLUS d-Color MF452PLUS och d-Color MF552PLUS och erbjuder utskrifter av hög kvalité i minst 22 spm, 28 spm, 36 spm, 45 spm och 55 spm, både i färg och svartvitt.

 

Med 600 x 1 800 dpi ConTone-kvalitet på utskrift av DTP-dokument och 1 200 x 1 200 dpi-kvalitet för utskrift av fint detaljerade linjer, kartor, ritningar och små typsnitt. Det är enkelt att använda de avancerade funktionerna i den nya serien. Den innovativa 9-tums multipekskärmen i färg har en ”knäpp, dra, zooma och rotera”-teknik som liknar funktionen i dagens smartphones och surfplattor. Menyskärmen ger direkt tillgång till skanning, fax (tillval), box (arkiv) och kopiering.

 

Det går även att komma åt företagets intranät (via Licensoption). I själva verket blir den här panelen åtkomstpunkten för maskinens funktioner och en guide för användaren vid skapande/delning/arkivering av företagets dokumentflöde. Menyn kan anpassas för att göra processerna mer automatiska; genvägar till funktioner kan skapas med hjälp av en knapp och åtgärder kan förkortas till en enda knapptryckning genom att skapa makron.


 • INNOVATIV KONTROLLPANEL MED MULTIPEKSKÄRM
 • FJÄRRPANELSÅTKOMST VIA WEBBEN
 • SUPPORT FÖR SRA3 OCH BANDEROLLPAPPERSFORMAT
 • SKANNA TILL WORD, EXCEL OCH POWERPOINT VIA LICENSOption
 • PDF/A MED STÖD FÖR OCR VIA LICENSOption
 • DIREKTUTSKRIFT FRÅN INTERNET, MINNESKORT OCH MOBIL UTSKRIFT
 • ENERGIFÖRBRUKNING I ERP-LÄGET ÄR ENDAST 0,2 WATT!

Direktutskrift och skanning via USB för direkt hantering av Microsoft Office-format


DIREKTUTSKRIFT OCH MOBILUTSKRIFT

För direktutskrift har det nya utbudet av ”d-Color A3″ stöd för filformaten PDF, XPS, TIFF, JPEG och OOXML (Office Open XML inklusive docx/xlsx/pptx) så det är möjligt att skriva ut direkt via ett webbläsarverktyg utan att använda en skrivardrivrutin eller att skriva ut via ett USB-minne. Dessutom kan mobila enheter som smartphones och surfplattor skriva ut direkt till de här modellerna via en utskriftsapp för mobilen (Wi-Finätverksmiljö och Wi-Fi-router krävs/Bluetooth MFP-tillval är även möjligt för mobiltelefonanvändare).


MÅNGSIDIG KOMMUNIKATIONSPLATTFORM

Det nya utbudet av ”d-Color A3″ erbjuder snabb skanning med upp till 80 bpm (bilder per minut) med dokumentmataren DF-624 (tillval) och upp till 160 ipm med dokumentmataren DF-701 med dubbelskanning (tillval). (Standard för modellerna d-Color MF452PLUS och d-Color MF552PLUS). Tillsammans med den nya Scan Preview-funktionen kan det skannade jobbet kontrolleras som miniatyrer på multispekskärmen efter skanning och du kan sedan ta bort sidor, rotera sidor och ändra grundinställningar innan det skannade dokumentet skickas.

Följande skanna till-funktioner finns tillgängliga:

 • E-post (jag);
 • SMB (mapp på datorn);
 • FTP (server);
 • box (arkivmapp) och direkt till USB-minnet.

Du kan spara i följande filformat: JPEG; TIFF; PDF; kompakt PDF; krypterad PDF; PPTX (PowerPoint); XPS och kompakt XPS.
Den vanliga styrenheten kan även uppgraderas för att stödja avancerade PDF-skanningsalternativ, inklusive PDF/A-format (1a och 1b) som lever upp till rättsliga registerkrav och skanning till sökbar PDF (OCR). Med den senaste versionen av Licensoption LK-110 installerad kan du skapa Office Open XML-filer (OOXML) i Word docx, Excel xlsx och PowerPoint pptx. Andra alternativ innefattar utskrift av streckkodstypsnitt och unicode-utskrift (för SAP-trycksaker).

 

Extra omsorg har lagts på MFP:s miljöpåverkan och energiförbrukning för att kunna erbjuda användare både betydande besparingar och en försäkran om miljöhållbarhet. I enlighet med reglerna för den nya Energy Star 2.0-standarden har den nya serien en så låg energiförbrukning som 0,2 watt i ErP-strömsparläge och mindre än 1 watt i viloläge.


FJÄRRPANELSÅTKOMST VIA WEBBEN

Fjärrpanelen möjliggör fjärråtkomst till multipeksskärmen i färg för administratören via en vanlig webbläsare. Den här funktionen erbjuder nya nivåer av kundsupport där användaren på distans kan få hjälp med maskinens olika funktioner.

 

Fjärrpanelen gör det även möjligt för administratören kan ändra maskinens administrativa inställningar på distans. Det är dessutom möjligt för auktoriserade tjänsteleverantörer (kräver din åtkomstbehörighet) att tillhandahålla servicesupport för vissa aspekter av MFP på distans för att hjälpa dig att maximera maskinens upptid.