Intec CS4000 & CS5000

TRYCK I FEM FÄRG MED COLORSPLASH!

Den nya Intec ColorSplash ger Er nu möjligheten att trycka VIT färg Klar lack. Till ett billigt pris!

Intec’s nya CS4000 och CS5000 digitala utskriftslösningar levererar en suverän CMYK bildkvalitet i kombination med en expansiv handlingsfrihet och flexibla enheter inom olika produktionsalternativ. CS sortimentet använder avancerad organisk toner och en ny LED- bildteknik och en innovativ fixerings expertis för att leverera enastående bildkvalitet varje gång. Flaggskeppet Intec CS5000 lägger även till en femte färg till de traditionella CMYK-stationerna, så att du kan bredda din utskrifts kapacitet med vita eller tydliga effekter, som hjälper ert företag att erövra fler högt värderade användningsområden och nya kunder och intäkter. Maskinen kan även utrustas med lackverk.

Till skillnad från vanliga kontorsskrivare, är Intec Colorsplash CS4000 och CS5000 digitala bildsystem som vänder sig till tryckerier, reklambyråer och

företag som söker en prisvärd produktions enhet med enastående utskriftskvalitet, komplett media flexibilitet till lägsta möjliga kostnad.

 

CS4000 & CS5000

Intec Colorsplash digitala färgutskriftssystem.

Intec Colorsplash digitala utskriftssystem producerar knivskarpa, livfulla bilder med fantastiska färger. Medan de flesta bildenheter använder sig av teknik som är 1bpp, så använder sig Intec’s Colorsplash av den senaste och mest avancerade LED- bildteknik som levererar en optisk upplösning på 1200 dpi, vid 4 bitar per pixel, som när den kombineras med Intec optimerade screening (OS4800)som levererar upp till 16 nivåer grått per pixel och uppnår en likvärdighet med 4800 dpi. Både CS4000 och CS5000 finns med Intec’s skrivarskåp eller hög kapacitets matare. Maskinen kan också utrustas med Feiry RIP.